Tarieven

In de tabel treft u de bruto tarieven aan waarvan, afhankelijk van uw gezinssamenstelling en verzamelinkomen, een aanzienlijk deel door de belastingdienst vergoed wordt in de vorm van kinderopvangtoeslag. Kijk voor meer informatie of voor het maken van een proefberekening op de website van de belastingdienst.

In 2018 wordt kinderopvang gesubsidieerd tot een uurtarief van maximaal  € 7,45

In de berekeningen is uitgegaan van een jaar van 41, 48 en 51 weken en dagopvang. De afgeronde uurprijs is afgeleid van de jaarprijs, waardoor afrondingsverschillen mogelijk zijn. De maandprijzen zijn voor alle dagen gelijkgesteld.

Het overeengekomen bedrag wordt doorbetaald tijdens ziekte en vakantie van uw kind en op de feestdagen waarop Het Merelhuis gesloten is, n.l. op nationaal erkende feestdagen*, op de dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar en op drie nader te bepalen studiedagen; hiermee is rekening gehouden in de totstandkoming van de prijs.

*In 2018 betreft dit: nieuwjaarsdag 1 januari, 2e paasdag 2 april, koningsdag 27 april, Hemelvaartsdag 10 mei en 2e pinksterdag 21 mei en oudejaarsdag 31 december.

Tarieventabel 2017   Tarieven 2018

Deze tarieven zijn inclusief:

– Alle georganiseerde (creatieve) activiteiten, workshops, feesten en eventuele uitstapjes

– Flexibiliteit in het ruilen of extra afnemen van dagen

– Alle tijdens de opvang gebruikte voedings- en verzorgingsproducten van biologische / A-merken zoals;

  • Fruit
  • Broodmaaltijd
  • Tussendoortjes
  • Flesvoeding
  • Luiers en luierdoekjes
  • Verzorgingsproducten als zalf en zonnebrandcrème